Супата од зелка одамна го докажала нејзиното ефикасно влијание врз здравјето на човекот и неговата самодоверба. Но тешко може да се замисли нејзината неверојатна способност да ги "впива"мастите (помножена со 10, кога е во форма на суперконцентрат во капсула)!

supa de varza pentru slabit

supa de varza pentru slabit1. Се користи во болничко лекување.

Често, на оперирани пациенти со прекумерна тежина (кои брзо треба да ослабат) им се препорачува диета со супа од зелка.


  2. Под светлината на рефлекторите, ѕвездите на Холивуд секогаш треба да бидат беспрекорни.

 
supa de varza pentru slabitМеѓу познатите личности кои ја примениле супата од зелка, за да го симнат побрзо од себе вишокот на килограми, но без да го ризикуваат своето здравје (особено актерки кои што наеднаш треба да ослабат поради улога) се Sarah Michelle Gellar (познатата Buffy - ловец на вампири ) и добитничката на Златен Глобус за 2010 година. Jaime Pressly,која успеа да ги симне килограмите, качени во текот бременоста.


 

 

 


За жал секој не може да jaдe супа од зелка секој ден, поради нејзиниот вкус,
а и поради досадниот и непријатен мирис кој ја исполнува целата куќа
додека ја подготвуваме. Една француска лабораторија стигна до идејата
да "капсулира" супа.

Таа произведе капсула, 100% природна, без непријатен мирис,
наречена Cabbage Forte ®. Нешто повеќе: благодарение на патентираниот
производствен процес, капсулата - концентрат е 2,4 пати поефикасна од
секојдневното консумирање на три порции супа од зелка.

Капсула, еднаква на 10 килограми зелка. Ова ја објаснува нејзината
ефикасност.
supa de varza pentru slabit